Bugetul Ministerului Sanatatii este majorat de la 3,9% la 5% din PIB

Postat la 16 decembrie 2010 21 afişări

Comisiile parlamentare pentru sanatate au adoptat, joi, un amendament la proiectul Legii bugetului de stat pe 2011, prin care bugetul Ministerului Sanatatii este majorat de la 3,9% la 5% din PIB.

Amendamentul a fost propus de deputatul PNL Horia Cristian si a fost insusit de parlamentarii PSD din comisie.

Ministrul Sanatatii, Cseke Attila, le-a multumit membrilor comisiei pentru intentiile bune, dar s-a declarat rezervat in legatura cu aceasta modificare a proiectului de buget.

"Multumesc pentru intentiile bune. Pe stadiul actual, pe situatia actuala, cu angajamentul pe care mi l-am luat in fata comisiei ca trebuie sa imbunatatim bugetul casei (CNAS - n.r.), pe acest buget, din aceleasi considerente de solidaritate guvernamentala, am un punct de vedere rezervat. Aceasta nu inseamna ca nu am sa ma lupt pentru un buget mai mare care, la Casa, trebuie sa existe anul viitor", a spus Cseke.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sanatate,
buget,
2011,
amendament,
majorare
/actualitate/bugetul-ministerului-sanatatii-este-majorat-de-la-3-9-la-5-din-pib-7823300
7823300
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.