Buffett l-a depăşit pe Slim Helu şi a urcat pe doi în topul miliardarilor lumii, după Bill Gates

Postat la 14 martie 2014 29 afişări

Warren Buffet l-a depăşit în topul miliardarilor la nivel global pe magnatul mexican Carlos Slim Helu, după ce averea acestuia a scăzut joi cu 1,6 miliarde de dolari, şi a devenit astfel al doilea cel mai bogat om din lume, după cofondatorul Microsoft Bill Gates.

Buffett l-a depăşit pe Slim Helu şi a urcat pe doi în topul miliardarilor lumii, după Bill Gates

 Averea lui Buffett a scăzut cu aproape 700 de milioane de dolari în urma şedinţei bursiere de joi, însă se află în urcare cu 2,6 miliarde de dolari faţă de începutul anului, la 63,4 miliarde de dolari, potrivit topului miliardarilor întocmit de Bloomberg.

Slim Helu a pierdut joi 1,6 miliarde de dolari şi a ajuns la 62,9 milioane de dolari. De la începutul anului, averea acestuia a scăzut cu aproape 11 miliarde de dolari.

Pe prima poziţie se situează Bill Gates, cu 77,7 miliarde de dolari.

Acţiunile companiei Berkshire Hathaway, care formează principalul activ al lui Buffett, au închis joi în scădere cu 1%, după creşteri puternice în ultima săptămână.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/buffett-l-a-depasit-pe-slim-helu-si-a-urcat-pe-doi-in-topul-miliardarilor-lumii-dupa-bill-gates-12263734
12263734
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.