Bucureşti: Maşinile abandonate sunt ridicate de pe străzile din Sectorul 2

Autor: Petru Mazilu Postat la 08 ianuarie 2021 48 afişări

Maşinile abandonate pe străzile din Sectorul 2 al Capitalei sunt ridicate în această perioadă, anunţă reprezentanţii Poliţiei Locale. Măsura urmăreşte eliberarea locurilor de parcare.

Bucureşti: Maşinile abandonate sunt ridicate de pe străzile din Sectorul 2

Poliţia Locală din Sectorul 2 al Capitalei anunţă că a identificat mai multe maşini abandonate pe domeniul public. În aceste zile, vehiculele sunt ridicate pentru a elibera locurile de parcare. Poliţiştii locali acţionează în mai multe zone ale sectorului bucureştean.

„Au fost preluate vehiculele abandonate din: str. Sânzieni nr. 23, str. Grigore Ionescu nr. 26, str. Plantelor nr. 2 şi din str. Gheorghe Şerban nr. 71 A”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Locale pe Facebook.

Potrivit legislaţiei în vigoare sunt considerate abandonate vehiculele aflate pe domeniul public, cu proprietar cunoscut, în cazul cărora există indicii temeinice că nu respectă condiţiile legale pentru a circula pe drumurile publice. Printre aceste condiţii legale, un vehicul trebuie să aibă ITP valabil, precizează poliţiştii locali.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
maşini,
sectorul 2,
poliţia locală

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.