Bucureştenii vor avea panouri digitale cu informaţii în timp real în staţiile de transport public

Autor: Laura Buciu Postat la 20 iulie 2023 23 afişări

Bucureştenii vor avea panouri digitale cu informaţii în timp real în staţiile de transport public

În Bucureşti vor fi instalate panouri digitale în 968 de staţii de transport public, unde vor fi afişate în timp real informaţii referitoare la organizarea şi programul de circulaţie, spune primarul general Nicuşor Dan.

Nicuşor Dan spune că a fost lansată în SEAP procedura de achiziţie a Studiului de Fezabilitate pentru obiectivul de investiţii „Sistem ITS integrat Smart & Green Mobility pentru regiunea Bucureşti - Ilfov – Informarea călătorilor în staţiile de transport public”.

„Prin acest proiect, vom instala panouri digitale în 968 de staţii de transport public din Capitală pe care vor fi afişate informaţii în timp real referitoare la organizarea şi programul de circulaţie al vehiculelor. Datele vor fi furnizate călătorilor atât vizual, cât şi audio. Investiţiile vor consta în echipamente (panouri digitale) cu sisteme de susţinere, respectiv software de management al panourilor digitale şi componente de software pentru conectarea sistemului finanţat la bazele de date existente”, spune primarul general pe pagina sa de Facebook.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor de către operatorii economici este 9 august 2023.

Valoarea totală estimată a Studiului de Fezabilitate este 756.408 lei fără TVA.

Costul total al proiectului este de peste 28 milioane lei (5,68 milioane euro) fără TVA, iar finanţarea va fi asigurată prin PNRR.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
panou,
transport,
informaţii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.