Bucureştenii pot avea de astăzi căldură în locuinţe, dacă asociaţiile de locatari sunt de acord

Postat la 29 octombrie 2012 41 afişări

RADET a început să furnizeze de luni agentul termic către populaţie, iar bucureştenii pot avea căldură în locuinţe, dacă asociaţiile de locatari sunt de acord să pornească sistemul de încălzire, a declarat directorul tehnic al regiei, Nicolae Niculescu.

Directorul tehnic al Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) a spus că începând de luni bucureştenii vor avea căldură în apartamente "acolo unde asociaţiile de locatari sunt de acord cu punerea în funcţiune a sistemului de încălzire". Nicolae Niculescu a precizat că de săptămâna trecută RADET a început furnizarea agentului termic pe timp de noapte pentru şcoli, grădiniţe şi spitale, iar de luni vor fi alimentaţi şi consumatorii casnici. "Până în prezent, aproape 70 la sută dintre asociaţiile de locatari din Capitală au fost de acord cu furnizarea agentului termic în zilele cu temperaturi scăzute", a spus Nicolae Niculescu, precizând că acolo unde bucureştenii nu beneficiază de căldură este decizia asociaţiei de locatari.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
incalzire,
caldura,
locatari
/actualitate/bucurestenii-pot-avea-de-astazi-caldura-in-locuinte-daca-asociatiile-de-locatari-sunt-de-acord-10263349
10263349
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.