Bucharest FAAS Midnight Run - primul concurs de alergare la miezul noptii, desfasurat in Bucuresti

Postat la 02 august 2012 23 afişări

Pe 3 august 2012, in Parcul Alexandru Ioan Cuza (I.O.R.) din Bucuresti, la ora 23:00, aproximativ 400 de alergatori amatori sunt asteptati sa ia startul la prima competitie din Bucuresti derulata vreodata pe timp de noapte.

Un concurs unic! O provocare! O cale de a scapa de arsita verii!

La competitia organizata de cotidianul ProSport si de producatorul de echipament sportiv PUMA, cu sprijinul Primariei Sectorului 3, se pot inscrie sportivi amatori atrasi de ineditul cursei sau oameni obisnuiti care doresc sa se bucure de miscare in aer liber. Concursul va gazdui 2 probe: SPEED (sprint individual 100m, cu masurarea vitezei maxime) si LONG RUN (alergare individuala 10km, insemnand 3 ture de lac). Pentru detalii se poate accesa site-ul www.midnightrun.prosport.ro. Numarul de participanti este nelimitat, iar inscrierile se fac prin completarea formularului de pe site si achitarea taxei de participare. Fiecare alergator va primi un pachet de participare, iar primii 300 de inscrisi primesc in plus un tricou si un phone-case, oferite de PUMA.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bucharest-faas-midnight-run-primul-concurs-de-alergare-la-miezul-noptii-desfasurat-in-bucuresti-9916449
9916449
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.