BREKING Benjamin Netanyahu a pierdut alegerile. Coaliţia de centru-stânga Albastru & Alb, condusă de Benjamin Gantz este pe primul loc

Postat la 18 septembrie 2019 162 afişări

 BREKING Benjamin Netanyahu a pierdut alegerile. Coaliţia de centru-stânga Albastru & Alb, condusă de Benjamin Gantz este pe primul loc

Coaliţia de centru-stânga Albastru & Alb, condusă de Benjamin Gantz, se clasează pe primul loc în scrutinul parlamentar anticipat din Israel, fiind urmată partidul Likud (dreapta), al premierului în exerciţiu Benjamin Netanyahu, conform rezultatelor oficiale.

Coaliţia de centru-stânga Albastru & Alb, condusă de fostul şef al Statului Major Benjamin Gantz, a obţinut 32 de locuri din totalul de 120 din Knesset, iar partidul Likud (dreapta), al premierului Benjamin Netanyahu, 31 de locuri, arată rezultatele anunţate după numărarea a 90% din voturi.

Lista Unită (o alianţă a formaţiunilor etnicilor arabi) a obţinut 13 locuri în Knesset, fiind urmată de partidul religios Shas, cu nouă locuri şi de formaţiunea naţionalistă Yisrael Beiteinu (Israel Casa Noastră), condusă de Avigdor Lieberman, tot cu nouă locuri.

Partidul Iudaismul Unit al Torei a obţinut opt locuri, alianţa Dreapta (Yamina) şapte, Partidul Muncii şase, iar Uniunea Democratică cinci.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
benjamin netanyahu,
coalitie,
primul loc,
alegeri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.