O naţiune „traumatizată”: Boris Johnson dezvăluie cum îşi scoate căţelul la plimbare, la reşedinţa sa din Downing Street

Postat la 17 septembrie 2019 51 afişări

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a dezvăluit că îşi plimbă câinele în grădina de la Downing Street, îmbrăcat doar în lenjerie intimă. Johnson a făcut dezvăluirea într-un interviu cu The Mail on Sunday, scrie mirror.co.uk.

O naţiune „traumatizată”: Boris Johnson dezvăluie cum îşi scoate căţelul la plimbare, la reşedinţa sa din Downing Street

Boris Johnson şi iubita sa Carrie Symonds au adoptat un căţel din rasa Jack Russel, după ce animalul ar fi fost abandonat de crescătorii de la o „fermă de căţei”.

„Câinele este într-o formă de excepţie”, a spus Johnson. „Mă trezesc la şase dimineaţa şi îl plimb prin grădină. Este propriul meu regim de sănătate, făcut în boxeri”, a adăugat premierul britanic.

Totuşi, din interviul acordat publicaţiei, nu reiese dacă Johnson curăţă ce lasă în urmă animalul său de companie, Dilyn, pe gazonul finanţat de contribuabili. 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dezvaluiri,
downing street,
plimbare,
catel

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.