LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

BREAKING! Panică în Berlin: O maşină a intrat cu viteză în plin în mulţime, secerând zeci de oameni. Bilanţul până la această oră. LIVE TEXT

Autor: Ştefan Stan Postat la 08 iunie 2022 128 afişări

BREAKING! Panică în Berlin: O maşină a intrat cu viteză în plin în mulţime, secerând zeci de oameni. Bilanţul până la această oră. LIVE TEXT

Radiodifuzorul public german rbb a anunţat că un vehicul a lovit o mulţime de oameni pe Rankestrasse, în cartierul Charlottenburg din Berlin, potrivit DW. 

Potrivit rbb, poliţia berlineză a declarat că cel puţin 30 de persoane au fost rănite. Serviciile de urgenţă au declarat reporterilor că cel puţin o persoană a murit.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei berlineze, Martin Dams, a declarat că incidentul a avut loc în apropierea popularului bulevard comercial Kurfuerstendamm, în vestul capitalei germane.

El a precizat că şoferul suspect al vehiculului a fost reţinut. Nu era clar dacă incidentul a fost rezultatul unui accident sau dacă şoferul a intrat intenţionat în mulţime, a spus Dams.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
berlin,
intrare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.