Brandul turistic al Romaniei va fi lansat joi la Shanghai; vor fi prezenti Hagi, Nadia si Nastase

Postat la 26 iulie 2010 37 afişări

Brandul turistic al Romaniei va fi lansat joi la Shanghai, cu ocazia zilei nationale a Romaniei la Expozitia Mondiala 2010, la eveniment urmand sa participe alaturi de ministrii Elena Udrea si Teodor Baconschi si fostii mari sportivi Nadia Comaneci, Ilie Nastase si Gheorghe Hagi.

"Cu acest prilej va fi prezentat noul logo si noul slogan sub care Romania va fi promovata ca destinatie turistica in urmatorii ani. Caracteristicile brandului vor fi subliniate prin recitalul maestrului Gheorghe Zamfir", se arata intr-un comunicat al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului. Publicul prezent la lansare va viziona un film de prezentare a Romaniei ca destinatie turistica si va primi suveniruri inscriptionate cu noul logo, din partea organizatorilor.

Din punct de vedere vizual, logoul este "proaspat, inspirat de unul dintre cele mai puternice simboluri ale poporului roman" si in acord cu tendintele mondiale de "reorientare spre natura, descoperire, conservare", conform sursei citate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/brandul-turistic-al-romaniei-va-fi-lansat-joi-la-shanghai-vor-fi-prezenti-hagi-nadia-si-nastase-6728539
6728539
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.