Botoşani: Bărbat cu COVID-19, tratat acasă, mort după supradoză de paracetamol

Autor: Laura Buciu Postat la 17 februarie 2021 172 afişări

Un bărbat de 70 de ani, din Botoşani, infectat cu SARS-CoV-2, a murit din cauza unei afectări hepatice grave, ca urmare a supradozei de paracetamol cu care se trata acasă. Rudele le-au spus medicilor că bărbatul lua două tablete la fiecare două ore.

Botoşani: Bărbat cu COVID-19, tratat acasă, mort după supradoză de paracetamol

Bărbatul a fost preluat de acasă de o ambulanţă şi dus la spital în stare critică, având afectare hepatică gravă, ca urmare a consumului exagerat de paracetamol.

Rudele bărbatului le-au pus medicilor că timp de o săptămână bărbatul a luat câte două tablete la fiecare două ore pentru a se trata acasă de COVID-19.

Din păcate, medicii nu au putut să îl salveze, acesta decedând din cauza afectării hepatice grave, din cauza supradozei de paracetamol.

În prezent nu se cunoaşte câte tablete de paracetamol a luat, în total, bărbatul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
covid,
mort,
paracetamol

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.