Boştină şi Asociaţii schimbă echipa de avocaţi de la biroul din Iaşi

Autor: Ioana Mihai Postat la 31 octombrie 2011 157 afişări

Casa de Avocatură „Boştină şi Asociaţii” a schimbat echipa de avocaţi din cadrul biroului teritorial de la Iaşi. Au fost cooptaţi ca avocaţi colaboratori Helga Fenea şi Vasile Ciobanu.

Contractele de colaborare cu avocatele Irina Arnăutu şi Dana Bostan au încetat.Helga Fenea absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi în anul 2007, fiind beneficiara unei burse de studii Erasmus - Socrates în domeniul dreptului privat spaniol. Helga Fenea este membră a Baroului Iaşi din decembrie 2008, şi avocat definitiv din aprilie 2011. Printre domeniile sale de expertiză se numără dreptul comercial şi al societăţilor comerciale, procedura insolvenţei, contenciosul administrativ şi fiscal şi dreptul civil.

"Cred că avocatura este o profesie plină de provocări, care determină o disciplinare şi o perfecţionare continuă iar posibilitatea de a mă alătura echipe de la Boştină şi Asociaţii reprezintă o şansă de a-mi desfăşura activitatea la un alt nivel, care concordă cu ambiţiile mele în carieră" spune Helga Fanea.Vasile Ciobanu a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi în anul 2002 şi este membru în Baroul Iaşi.

Experienţa sa profesională vizează asistarea si reprezentarea persoanelor juridice şi persoanelor fizice in faţa instanţelor judecătoreşti în materie comercială, în procedura insolvenţei, drept administrativ şi contencios fiscal, asistenţă juridică la negocieri, recuperări creanţe şi executări silite precum şi drept civil, drept penal şi dreptul familiei. Casa de avocatură Boştină şi Asociaţii a avut în 2010 o cifră de afaceri de 15,71 milioane de euro şi are peste 130 de avocaţi şi consultanţi. Boştină şi Asociaţii are birouri în Bucureşti, Chişinău, Viena, Fribourg şi Nicosia, precum şi în alte 18 mari oraşe din România.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Boştină,
Asociaţii,
Iaşi
/actualitate/bostina-si-asociatii-schimba-echipa-de-avocati-de-la-biroul-din-iasi-8920598
8920598
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.