Boris Johnson îşi reiterează dorinţa ca Marea Britanie să părăsească UE pe 31 octombrie

Autor: Marinela Sarbu Postat la 23 iunie 2019 120 afişări

Boris Johnson, favorit pentru a deveni viitorul premier al Marii Britanii, şi-a reiterat dorinţa de a părăsi Uniunea Europeană în octombrie cu sau fără un acord, evitând întrebările legate de o vizită a poliţiei acasă la el, la un eveniment de campanie care a avut loc sâmbătă, relatează Reuters.

Johnson, o figură de frunte în campania pentru referendumul din 2016 de ieşire a Marii Britanii din Uniunea Europeană, a ridicat unele îndoieli cu privire la angajamentul său de a părăsi UE până la ultimul termen pe care l-a descris ca "eminamente fezabil" într-o dezbatere televizatată în această săptămână.

"Eminente fezabil înseamnă că nu numai că o vom face, ci că este posibil să o facem pentru că este eminamente fezabilă. Bineînţeles că putem face acest lucru ", a declarat Johnson în primul dintre cele 16 evenimente de campanie pe care le are programate.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
UE,
BREXIT,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.