Bogdan Stan, şeful ANAF, a fost demis de premier

Postat la 18 iulie 2017 63 afişări

Bogdan Stan, şeful ANAF, a fost demis marţi de către premierul Mihai Tudose, în locul său fiind numită Mirela Călugăreanu, se arată în deciziile publicate în Monitorul Oficial.

Bogdan Stan, şeful ANAF, a fost demis de premier

În Monitorul Oficial a fost publicată decizia de numire a Mirelei Călugăreanu în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală. Tot din ordinul premierului Tudose, Bogdan-Nicolae Stan a fost eliberat din funcţia de şef ANAF.

Mirela Călugăreanu a fost director executiv Colectare în cadrul Direcţiei Generală Regională a Finanţelor Publice Bucureşti.

Stan a fost numit şef ANAF în luna ianuarie 2017, după demisia lui Dragoş Doroş din fruntea instituţiei.

Premierul Mihai Tudose a declarat în data de 10 iulie, după şedinţa coaliţiei de guvernare, că următoarea analiză "pe cifre" a activităţii ANAF, condusă în prezent de Bogdan Stan, va avea loc peste o lună.

Tudose a avut două runde de discuţii cu ANAF-ul, Antifrauda şi Ministerul de Finanţe, după numirea sa ca şef al Executivului, în cadrul cărora a identificat un set de soluţii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.