Bogaţii, obligaţi de coronavirus să-şi cureţe singuri casele pentru prima dată: ”Nu ştiu unde să duc gunoiul. Am oameni pentru asta”

Postat la 25 aprilie 2020 777 afişări

Bogaţii, obligaţi de coronavirus să-şi cureţe singuri casele pentru prima dată: ”Nu ştiu unde să duc gunoiul. Am oameni pentru asta”

Elita americană a avut de înfruntat o alt fel de dilemă pe timp de epidemie: se izolează cu menajera sau îşi fac singuri treburile casei

Unii dintre ei s-au baricadat în vile alături de menajere, şoferi şi grădinari, alţii şi-au dus gunoiul singuri, au spălat şi au curăţat

Cei care au renunţat şi la dădace au schimbat scutece murdare pentru prima dată

Americanii bogaţi, obişnuiţi să se bazeze pe valeţi, menajere, bucătari, dădace, grădinari sau şoferi au descoperit că trebuie să înveţe să se descurce fără ei în timpul epidemiei de COVID-19.

Celebra Martha Stewart, femeie de afaceri, scriitoare şi personalitate de televiziune, cu o avere de 600 de milioane de dolari, s-a izolat cu menajera, şoferul şi grădinarul, scrie presa americană. Alţii s-au temut să nu ia coronavirus de la angajaţi aşa că au renunţat la serviciile lor în perioada de izolare.

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bogati,
curatare,
gunoi,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.