Boc: PDL are nevoie de Cristian Preda, este o valoare

Postat la 08 mai 2013 26 afişări

Fostul lider democrat-liberal Emil Boc spune că PDL are nevoie de Cristian Preda, care este o "valoare", Boc apreciind şi că în PDL este necesară solidaritatea, iar partidul trebuie susţinut, fiind vorba despre o perioadă în care "puterea se află încă pe val şi atacă opoziţia".

Boc: PDL are nevoie de Cristian Preda, este o valoare

 Întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, cum comentează afirmaţiile lui Cristian Preda, care a spus că s-ar putea autosuspenda din PDL, fostul preşedinte democrat-liberal Emil Boc a răspuns că toţi membrii formaţiunii trebuie să pună umărul "la susţinerea partidului în aceste momente grele, de opoziţie".

"Cred că toţi trebuie să punem umărul la susţinerea PDL în aceste momente grele, de opoziţie. Primul an de opoziţie este cel mai greu, pentru că puterea se află încă pe val, lumea le mai dă credit, şi opoziţia este în fiecare zi atacată de putere prin diverse mijloace. De aceea avem nevoie de solidaritate şi de susţinerea PDL de a face opoziţie reală şi puternică pentru că, fără a arăta românilor adevărata faţetă a guvernării USL, nu se face opoziţie. Eu cred că fiecare membru de partid dacă are ceva de spus să spună în interiorul partidului, dar în acelaşi timp avem nevoie de fiecare membru de partid, inclusiv de Cristian Preda, pe care îl consider a fi o valoare pentru PDL, a fost şi prim-vicepreşedintele partidului. Cu atât mai mult cred că este nevoie de el în interiorul partidului", a afirmat Boc, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/boc-pdl-are-nevoie-de-cristian-preda-este-o-valoare-10861512
10861512
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.