Boc: Păcatul originar în cazul Bechtel - contractul fraudulos încheiat în 2004 de Guvernul PSD

Postat la 29 mai 2013 46 afişări

"Păcatul originar" în cazul Bechtel este contractul încheiat în 2004 de Guvernul PSD pentru construirea Autostrăzii Transilvania, documentul fiind "cel mai scandalos şi fraudulos din istoria României", încheiat "în totalitate" în defavoarea statului român, afirmă fostul premier Emil Boc.

Boc: Păcatul originar în cazul Bechtel - contractul fraudulos încheiat în 2004 de Guvernul PSD

 "Văd că toată lumea vorbeşte de situaţia legată de Bechtel, dar nimeni nu merge la păcatul originar, care este încheierea contractului din 2004, de către Guvernul PSD de atunci, care este cel mai scandalos şi fraudulos contract din istoria României care s-a încheiat vreodată. Este inadmisibil să se ia în analiză 5 kilometri din cei 415 kilometri, să faci un calcul pe hârtie, mâzgălit, şi să multiplici cu 415 şi să spui că acesta este valoarea contractului", a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, fostul premier Emil Boc.

El a spus că o a doua greşeală este că acel contract a fost făcut în totalitate în defavoarea statului român, "toate garanţiile posibile", de penalităţi, fiind în favoarea Bechtel şi nicio garanţie şi siguranţă pentru statul român.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/boc-pacatul-originar-in-cazul-bechtel-contractul-fraudulos-incheiat-in-2004-de-guvernul-psd-10909041
10909041
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.