Boc: Niciun leu acordat in prezent nu va fi taiat, drepturile pe 2012 vor fi decise prin buget

Postat la 12 august 2011 13 afişări

Strategia fiscala a fost convenita cu UE si FMI si "niciun leu" nu va fi taiat din ce este achitat in prezent, urmand insa ca prin legea bugetului pe 2012 si in functie de evolutiile pietelor internationale, sa fie stabilit ce drepturi vor fi acordate anul viitor, a declarat premierul Emil Boc.

"In ceea ce priveste Strategia bugetara, acesta este in concordanta cu angajamentele Romaniei in raport cu Uniunea Europeana si Fondul Monetar International si nu taie niciun leu din ce primesc azi bugetarii si pensionarii. Drepturile concrete pentru 2012 vor fi stabilite prin legea bugetului si legea salarizarii", a spus Boc, aflat in China.

El a aratat astfel ca Guvernul va stabili concret in perioada urmatoare, in functie de evolutia economiei internationale si de nivelul cresterii economice interne, politica salariala pentru anul viitor, dar "tinand cont de aceasta strategie".

"Nu se taie niciun leu din drepturile care se platesc astazi si se asteapta prognoza concreta pentru 2012 legata de evolutiile economice internationale si incasarile la buget", a conchis Boc.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
leu,
drepturi,
taieri
/actualitate/boc-niciun-leu-acordat-in-prezent-nu-va-fi-taiat-drepturile-pe-2012-vor-fi-decise-prin-buget-8609054
8609054
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.