Boc: Ministrul Culturii este demn de dispreţ şi trebuie să plece din Guvern

Postat la 17 martie 2013 19 afişări

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, afirmă că ministrul Culturii, Daniel Barbu, "este demn de dispreţ şi trebuie să plece din Guvern", pentru că nu poate asigura o competiţie corectă pentru titlul de Capitală Culturală Europeană 2021, pentru obţinerea căruia concurează şi municipiul.

Boc: Ministrul Culturii este demn de dispreţ şi trebuie să plece din Guvern

 Emil Boc a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că ministrul Culturii, Daniel Barbu, "este demn de dispreţ şi trebuie să plece din Guvern".

"Sfidează regulile europene ale competiţiei corecte şi atacă Clujul în mod absolut nepermis. Un asemenea ministru nu poate asigura o competiţie corectă pentru titlul de Capitală Culturală Europeană în anul 2021 pentru care candidează şi municipiul Cluj-Napoca", a spus Boc.

De asemenea, într-o postare pe o reţea de socializare, preşedintele Asociaţiei "Cluj - Capitală Culturală Europeană 2021", Florin Moroşanu, a cerut demisia ministrului Culturii pe motiv că acesta "s-a antepronunţat" în favoarea unuia dintre oraşele intrate în competiţie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/boc-ministrul-culturii-este-demn-de-dispret-si-trebuie-sa-plece-din-guvern-10672453
10672453
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.