Boc a semnat deciziile de inlocuire a lui Toba si Fatuloiu si le-a trimis la Monitor

Postat la 23 noiembrie 2010 9 afişări

Premierul Emil Boc a semnat deciziile de schimbare din functie a sefului Politiei Romane, Petre Toba, si a secretarului de stat Dan Valentin Fatuloiu, seful Departamentului de Ordine si Siguranta Publica, deciziile fiind deja trimise la Monitorul Oficial, au declarat agentiei MEDIAFAX surse oficiale

Sursele au declarat anterior ca premierul Emil Boc a fost de acord cu schimbarea din functie a sefului Politiei Romane, Petre Toba, si a secretarului de stat Dan Valentin Fatuloiu, seful Departamentului de Ordine si Siguranta Publica.

"Ministrul de Interne, Traian Igas, i-a inmanat premierul Emil Boc propunerile de numire a lui Liviu Popa ca secretar de stat in locul lui Fatuloiu, si a lui Ioan Dascalu in locul lui Petre Toba, iar seful Guvernului a fost de acord, deciziile de schimbare in functie fiind pregatite pentru semnare", au aratat sursele citate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Boc,
Toba,
Fatuloiu,
Politiei
/actualitate/boc-a-semnat-deciziile-de-inlocuire-a-lui-toba-si-fatuloiu-si-le-a-trimis-la-monitor-7741815
7741815
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.