Bob Iger, Walt Disney Co: Moştenirea lui Steve se întinde dincolo de produsele pe care le-a creat

Postat la 06 octombrie 2011 31 afişări

"Moştenirea lui se întinde dincolo de produsele pe care le-a creat sau afacerea pe care a construit-o. Vor fi milioanele de oameni pe care i-a inspirat, vieţile pe care le-a schimbat şi cultura pe care a definit-o", a declarat despre Steve Jobs Bob Iger, CEO al Walt Disney Co, citat de Mediafax.

Steve era atât de original, cu o minte cu adevărat creativă, imaginativă, care a definit o epocă. În ciuda a tot ceea ce a realizat, părea că se află abia la început", a mai spus Iger.

Cofondatorul şi fostul şef al companiei Apple, Steve Jobs, a decedat miercuri, la vârsta de 56 de ani, după o luptă îndelungată cu o formă rară de cancer pancreatic, transmite Reuters. Decesul lui Jobs a fost anunţat de conducerea Apple într-o declaraţie difuzată miercuri seara.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
steve jobs,
deces,
reactii,
Bob Iger,
Walt Disney
/actualitate/bob-iger-walt-disney-co-mostenirea-lui-steve-se-intinde-dincolo-de-produsele-pe-care-le-a-creat-8842932
8842932
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.