Boagiu: Guvernul vrea introducerea impozitului diferenţiat, ceea ce ar însemna explozia evaziunii

Postat la 28 octombrie 2013 47 afişări

Prim-vicepreşedintele PDL Anca Boagiu a declarat, duminică, că Guvernul pregăteşte o măsură, o lovitură puternică pentru economie şi anume introducerea impozitului diferenţiat, arătând că aceasta ar însemna explozia evaziunii fiscale şi faptul că românii "vor scoate din buzunar 11 miliarde de lei".

Boagiu: Guvernul vrea introducerea impozitului diferenţiat, ceea ce ar însemna explozia evaziunii

 "Se pregăteşte o altă măsură, o lovitură mult mai puternică pentru economia românească şi pentru români. Este o măsură deja anunţată când Ponta era în opoziţie şi anume introducerea impozitului diferenţiat", a afirmat într-o conferinţă de presă Anca Boagiu.

Ea a citat o declaraţie apărută în presă, pe care a făcut-o Victor Ponta când era în opoziţie, potrivit căreia va introduce patru cote diferenţiate de impozit, 10%, 15%, 25% şi 35%.

"Acest lucru ar însemna explozia evaziunii fiscale şi pe vremea lui Adrian Năstase evaziunea fiscală, datorită introducerii acestei măsuri ajunsese la 40%", a spus Boagiu.

Ea a adăugat că românii "vor scoate din buzunar 11 miliarde de lei" şi că în acest guvernul "distruge" oamenii, instituţiile şi firmele.

Cititi mai mutle pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/boagiu-guvernul-vrea-introducerea-impozitului-diferentiat-ceea-ce-ar-insemna-explozia-evaziunii-11574163
11574163
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.