Blocul Naţional al Revoluţionarilor 1989 - România: Nu am organizat protestul de luni, care e mai mult campanie anti-PSD

Postat la 12 mai 2014 57 afişări

Blocul Naţional al Revoluţionarilor (BNR) 1989 - România precizează că nu are nicio implicare în organizarea manifestaţiei de luni din Piaţa Victoriei, considerând protestul "mai mult o campanie electorală anti-PSD".

Blocul Naţional al Revoluţionarilor 1989 - România: Nu am organizat protestul de luni, care e mai mult campanie anti-PSD

 Într-un comunicat remis MEDIAFAX luni după-amiază, aceeaşi organizaţie precizează şi că fostul consilier municipal PDL Bucureşti Dumitru Dincă, participant la protest, nu face parte din conducerea BNR 1989 - România.

"BNR 1989 - România susţine punerea în plată a adevăraţilor revoluţionari conform Legii 341/2004, în acest sens existând consultări constructive cu Guvernul României", se mai arată în comunicat.

Aproximativ 200 de revoluţionari s-au adunat, luni, la Guvern pentru a protesta faţă de neacordarea tuturor indemnizaţiilor prevăzute de Legea 341/2004 a recunoştinţei faţă de luptătorii Revoluţiei şi au anunţat că vor organiza zilnic manifestaţii pentru a cere Executivului respectarea acestei legi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/blocul-national-al-revolutionarilor-1989-romania-nu-am-organizat-protestul-de-luni-care-e-mai-mult-campanie-anti-psd-12620891
12620891
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.