PROTEST al revoluţionarilor în Piaţa Victoriei. Dumitru Dincă a leşinat la protest. Manifestanţii au anunţat proteste zilnice

Postat la 12 mai 2014 59 afişări

Câteva zeci de revoluţionari protestează în Piaţa Victoriei, la sediul Guvernului, cerând respectarea Legii 341/2004 a recunoştinţei faţă de luptătorii care au contribuit la victoria Revoluţiei, unii dintre ei blocând circulaţia pe Bulevardul Aviatorilor.

PROTEST al revoluţionarilor în Piaţa Victoriei. Dumitru Dincă a leşinat la protest. Manifestanţii au anunţat proteste zilnice

 UPDATE 16:30 Revoluţionarii de la Guvern anunţă proteste zilnice

Aproximativ 200 de revoluţionari s-au adunat, luni, la Guvern pentru a protesta faţă de neacordarea tuturor indemnizaţiilor prevăzute de Legea 341/2004 a recunoştinţei faţă de luptătorii Revoluţiei şi au anunţat că vor organiza zilnic manifestaţii pentru a cere Executivului respectarea acestei legi.

După ora 14.00, o parte din manifestanţi au blocat pentru scurt timp Bulevardul Aviatorilor, fiind îndepărtaţi de jandarmi, la care protestatarii au strigat "Mercenarii".

O delegaţie a protestatarilor fost invitată la Guvern pentru a discuta cu ministrul delegat pentru Dialog Social, Aurelia Cristea. Ei şi-au expus revendicările şi au stabilit cu ministrul ca săptămâna viitoare să aibă o nouă întâlnire.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/protest-al-revolutionarilor-in-piata-victoriei-dumitru-dinca-a-lesinat-la-protest-manifestantii-au-anuntat-proteste-zilnice-12620848
12620848
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.