Blaga: La PDL nu există vreo cerere a Elenei Băsescu pentru a candida la europarlamentare

Postat la 12 august 2013 51 afişări

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că la partid nu s-a primit vreo cerere din partea Elenei Băsescu de a candida pentru un nou mandat la alegerile europarlamentare de anul viitor.

Blaga: La PDL nu există vreo cerere a Elenei Băsescu pentru a candida la europarlamentare

 Blaga a fost întrebat dacă a avut vreo discuţie cu Elena Băsescu şi dacă aceasta şi-a manifestat intenţia de a candida la europarlamentare din partea PDL.

"Nu. Nu avem o astfel de cerere din partea domniei sale. De altfel, noi la Baia Mare o să stabilim forma finală a criteriilor după care vom finaliza lista pentru alegerile europarlamentare", a răspuns Blaga.

El a precizat că aceste criterii au fost trimise în urmă cu două luni în teritoriu şi a precizat că la Colegiul Director de sâmbătă, de la Baia Mare, se va discuta atât despre aceste criterii, cât şi despre guvernul alternativă al PDL şi procedura de desemnare a candidatului partidului la Preşedinţie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/blaga-la-pdl-nu-exista-vreo-cerere-a-elenei-basescu-pentru-a-candida-la-europarlamentare-11246994
11246994
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.