BlackCab vrea să intre în patru oraşe noi până la finele anului. Compania are un nou country manager, Dan Boabeş, cu peste 20 de experienţă în IT&C

Autor: Roxana Rosu Postat la 25 iulie 2022 92 afişări

BlackCab vrea să  intre în patru oraşe noi până la finele anului. Compania are un nou country manager, Dan Boabeş, cu peste 20 de experienţă în IT&C

Dan Boabeş, manager cu peste 20 de ani de experienţă în telecomunicaţii şi IT,  a fost numit country manager al BlackCab, companie care oferă servicii premium de transport alternativ în Bucureşti, Timişoara, Cluj şi Constanţa.

Dan Boabeş (48 de ani) a fondat companii precum SimPlus, un agregator de plăţi prin intermediul telefonului mobil, CityLink, furnizor de servicii de car sharing, sau proiectul de sănătate mintală şi well-being 4mind.ro.

“Ne dorim ca până la finalul anului să acoperim cele mai mari opt oraşe din punctul de vedere al populaţiei. O provocare este şi creşterea preţului la combustibil, de aceea ne pregătim ca la finalul lui 2023 o parte semnificativă din flotă să fie complet electrică”, a declarat Dan Boabeş, country manager BlackCab.

Profilul clienţilor BlackCab este format atât din companii, cât şi din persoane fizice . Compania a fost fondată în 2011.

“Îmi doresc ca BlackCab să fie perceput ca un serviciu de calitate în ridesharing. În ultimii ani, domeniul ridesharingului a cunoscut o degradare accelerată a calităţii serviciilor şi vom face tot posibilul ca acest efect să nu se regăsească şi la noi, la BlackCab. Cred că o relaţie corectă cu şoferii precum şi oferirea unor servicii de încredere şi sigure către clientţi finali pot asigura un echilibru corect şi stabil”, a adăugat Dan Boabeş.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
servicii,
manager,
bucuresti,
timisoara

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.