Black Friday 2015: Fashion Days oferă discounturi cu o valoare totală de 18 milioane de euro

Postat la 18 noiembrie 2015 441 afişări

Black Friday 2015: Fashion Days oferă discounturi cu o valoare totală de 18 milioane de euro

Clienţii Fashion Days pot alege din cele peste 600.000 de produse, cu discounturi de până la 90%, se arată în comunicatul dat publicităţii de către companie.

Fashion Days lansează campania de Black Friday 2015 - “BE A TRUE FASHION DETECTIVE”, oferind discounturi la peste 600.000 de produse, de la peste 1.000 de branduri, cu reduceri de până la 90%. Utilizatorii aplicaţiilor mobile Fashion Days primesc acces exclusiv la această campanie cu patru ore mai devreme – aceştia vor avea posibilitatea să înceapă cumpărăturile joi, la ora 20:00, înainte de startul oficial de la miezul nopţii. Black Friday va continua pentru trei zile, până pe 22 noiembrie, inclusiv. Gama de produse numără sute de mii de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii, ce aparţin unor branduri internaţionale renumite, precum: Calvin Klein, United Colors of Benetton, Just Cavalli, Esprit etc.

„Este cel de-al treilea an în care organizăm reduceri speciale cu ocazia Black Friday, datorită succesului de care s-au bucurat campaniile din ultimii doi ani. Scopul nostru este să oferim clienţilor un număr mare de produse la preţuri foarte mici. Astfel, valoarea totală a discounturilor oferite anul acesta se ridică la 18.000.000 euro”, spune Gabor Cseh, CEO Fashion Days. „Noul model de business al Fashion Days, prin care am făcut trecerea de la un site de campanii de flash sales, limitate în timp şi stocuri, la un shop de retail ce oferă colecţii in-season, ne permite să oferim clienţilor noştri acces la o selecţie extrem de variată de produse, cu livrare rapidă”, a adăugat Gabor Cseh.

Anul trecut, interesul  faţă de Black Friday a rezultat într-un record de 200.000 de produse vândute şi reduceri ce au totalizat 8.400.000 euro. Femeile au fost cei mai activi cumpărători, totalizând 75% dintre clienţi, faţă de 25% bărbaţi. 

 În prezent, peste 45% din vânzările Fashion Days sunt înregistrate prin dispozitive mobile. 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/black-friday-2015-fashion-days-ofera-discounturi-cu-o-valoare-totala-de-18-milioane-de-euro-14891165
14891165
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.