Bitdefender lansează Bitdefender Academy, un program de training în product management şi marketing adresat studenţilor din ultimul an de studiu, tinerilor profesionişti şi antreprenorilor care vor să dezvolte un start-up în IT sau să se extindă pe piaţa globală. „Aceştia au oportunitatea să acceseze cele mai noi tehnici şi instrumente utilizate în acest domeniu”

Autor: Alexandra Cepăreanu Postat la 20 februarie 2024 24 afişări

Bitdefender lansează Bitdefender Academy, un program de training în product management şi marketing adresat studenţilor din ultimul an de studiu, tinerilor profesionişti şi antreprenorilor care vor să dezvolte un start-up în IT sau să se extindă pe piaţa globală. „Aceştia au oportunitatea să acceseze cele mai noi tehnici şi instrumente utilizate în acest domeniu”

Producătorul global de soluţii de securitate informatică Bitdefender - una dintre cele mai puternice companii de IT fondate în România -, anunţă lansarea Bitdefender Academy, un program intensiv gratuit de dezvoltare pentru viitorii profesionişti în managementul şi marketingul produselor tech, au transmis reprezentanţii companiei printr-un comunicat. Bitdefender Academy îşi propune să formeze o comunitate de profesionişti în management de produs şi product marketing care să înţeleagă tendinţele pieţei din zona de tehnologie, să dezvolte produse adaptate la un mediu de business competitiv şi să creeze strategii pentru go-to-market.

„Lansăm un proiect inovator prin care dorim să dezvoltăm competenţe cheie în managementul şi marketingul produselor de tehnologie. Bitdefender Academy oferă participanţilor oportunitatea să acceseze cele mai noi tehnici şi instrumente utilizate în acest domeniu. De-a lungul anilor, Bitdefender a susţinut în mod activ iniţiative dedicate sferei educaţionale, iar acest program reflectă viziunea noastră de a sprijini formarea viitorilor profesionişti într-o piaţă în care competenţele legate de product marketing sunt greu de găsit”, a spus Mihaela Păun, Senior Vice President Sales and Marketing pentru soluţii consumer în cadrul Bitdefender. 

Proiectul Bitdefender Academy se adresează studenţilor din ultimul an de studiu, tinerilor profesionişti interesaţi să-şi consolideze cunoştinţele în product management şi marketing, precum şi antreprenorilor care doresc să dezvolte un start-up în IT sau vor să se extindă pe piaţa globală. 

Prima etapă a programului constă într-un eveniment de tip Idea Jam, au mai transmis reprezentanţii Bitdefender. Pentru înscriere, participanţii pot completa un formular până la data de 8 martie 2024. În urma evaluării aplicaţiilor, cei selectaţi vor dezvolta un produs sau serviciu IT pe care îl vor prezenta în cadrul sesiunilor desfăşurate în birourile Bitdefender din Bucureşti, Timişoara, Iaşi şi Cluj-Napoca.

„Prezentările vor fi susţinute în faţa unui juriu care va puncta produsul propus, funcţionalităţile sale, piaţa ţintă, principalele avantaje, constrângeri, dar şi un plan de buget necesar pentru a-l lansa pe piaţă. Fiecare propunere va fi notată şi departajată în funcţie de originalitate, componenta inovatoare, dar şi de calitatea prezentării.”

Bitdefender Academy aduce la un loc cele mai populare module prezente în cele două cursuri de product management şi marketing din mediul universitar derulate de specialiştii Bitdefender în parteneriat cu Facultatea de Management şi Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) şi Catedra de Calculatoare a Universităţii Politehnica din Bucureşti, mai arată sursa citată anterior.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.