Bitdefender lansează 60-Second Virus Scanner

Autor: Anca Barbulescu Postat la 23 ianuarie 2013 37 afişări

Producătorul local de soluţii de securitate Bitdefender lansează 60-Second Virus Scanner, o aplicaţie gratuită care furnizează utilizatorilor protecţie suplimentară împotriva ameninţărilor informatice prin intermediul unei tehnologii bazate pe cloud, ce informează asupra tuturor amenintărilor active.

''Ne aşteptăm ca aplicaţia gratuită să fie folosită de foarte mulţi dintre cei care folosesc deja un ativirus, dar îşi doresc să afle dacă soluţia blochează toate ameninţările informatice'', a declarat Cătălin Coşoi, chief security strategist la Bitdefender.

Aplicaţia funcţionează concomitent cu orice alt program antivirus, permiţând utilizatorilor să verifice dacă softul de securitate îşi face bine treaba. 60-Second Virus Scanner lucrează în mod discret, protejează sistemul în timp ce utilizatorii lucrează sau se joacă şi trimite alerte în timp real pe măsură ce detectează viruşi. Tehnologia bazată pe cloud nu are niciun impact asupra sistemului din punct de vedere al consumului de resurse.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bitdefender,
antivirus,
lansare,
produs
/actualitate/bitdefender-lanseaza-60-second-virus-scanner-10517878
10517878
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.