BIOGRAFIE: Actualul ministru al Economiei Daniel Chiţoiu, vicepremier cu portofoliu

Postat la 19 decembrie 2012 63 afişări

Actualul ministru al Economiei, liberalul Daniel Chiţoiu, care la alegerile din 9 decembrie a câştigat un nou mandat de deputat, este nominalizat pentru portofoliul Finanţelor, el fiind desemnat şi vicepremier.

Deputatul PNL Daniel Chiţoiu, ministru al Economiei în Cabinetul Victor Ponta, este nominalizat acum pentru portofoliul Finanţelor, el urmând să ocupe şi una din cele trei funcţii de vicepremier.

Născut la 11 iulie 1967 în Păuşeşti, judeţul Vâlcea, Chiţoiu este căsătorit şi are un copil.

În perioada 4 aprilie 2004 - 22 decembrie 2008, Chiţou a fost preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

Între 15 martie 2001 şi 2 martie 2005, Chiţoiu a fost controlor financiar al Curţii de Conturi a României.

Absolvent al Academiei de Ştiinţe Economice Bucureşti, Daniel Chiţoiu este doctor în economie, specializarea Relaţii financiar-valutare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Daniel Chiţoiu,
ministru,
vicepremier
/actualitate/biografie-actualul-ministru-al-economiei-daniel-chitoiu-vicepremier-cu-portofoliu-10401668
10401668
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.