Biogenis a preluat activitatea unei bănci româneşti de celule stem înfiinţate de un fost jurnalist

Postat la 31 mai 2013 47 afişări

Biogenis a preluat în această lună toate probele şi activitatea băncii româneşti de recoltare de celule stem Freezelife, înfiinţată în 2010 de un fost jurnalist, Răzvan Vintilescu, şi are în plan noi achiziţii în acest an, atât în România, cât şi în alte ţări.

Biogenis a preluat activitatea unei bănci româneşti de celule stem înfiinţate de un fost jurnalist

 În urma acestei tranzacţii, Biogenis a preluat toate contractele existente, iar probele clienţilor şi întreaga activitate a laboratorului FreezeLife vor fi mutate în laboratorul Biogenis, care are o capacitate mai mare de stocare. Freezelife este acreditată prin ordin de ministru şi autorizată de Agenţia Naţională de Transplant.

"Prin această preluare Biogenis şi-a dorit consolidarea poziţiei pe piaţa celulelor stem din România. (...) Grupul nostru se află în acest moment în proces de analiză pentru preluarea şi a altor bănci de celule stem, atât în Europa, cât şi în Romania, acest proces urmând să fie finalizat spre finalul anului", a declarat într-un comunicat Cristian Lăcraru, directorul de marketing şi comunicare al Biogenis.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/biogenis-a-preluat-activitatea-unei-banci-romanesti-de-celule-stem-infiintate-de-un-fost-jurnalist-10914868
10914868
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.