Bernadette Szocs medalie de aur la în proba de dublu la euroepenele de la Munchen

Autor: Rafael Hekman Postat la 19 august 2022 19 afişări

Perechea alcătuită din Bernadette Szocs şi austriaca Sofia Polcanova a câştigat joi seara medalia de aur în proba de dublu feminin de la Campionatul European de tenis de masă de la Munchen. Ele au învins în finală cuplul român format din Elizabeta Samara şi Andreea Dragoman.

Bernadette Szocs şi Sofia Polcanova au câştigat finala cu scorul de 3-0 (18-16, 11-6, 11-9).

După un prim set foarte echilibrat, cele două s-au impus fără probleme în următoarele două, obţinând astfel titlul european suprem.

Medalia de bronz a revenit tot României, prin Adina Diaconu, care în pereche cu spaniola Maria Xiao a pierdut semifinala în faţa viitoarelor campioane.

România mai are o medalie de argint la europenele de tenis de masă, la Munchen, câştigată de Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu la dublu mixt.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.