Berceanu: Privatizarea CFR Marfă e în stadiul decis în 2009; FMI ne-a încurajat în această direcţie

Postat la 02 august 2010 9 afişări

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat, luni, că privatizarea CFR Marfă se află în stadiul decis anul trecut, iar delegaţia FMI a constatat acest lucru şi a încurajat ministerul să meargă pe această direcţie.

"Privatizarea CFR Marfă se află în stadiul pe care l-am decis anul trecut, a fost un studiu de fezabilitate, am făcut o serie întreagă de pregătiri, deci e exact pe drumul pe care l-am stabilit. De altfel, delegaţia FMI a constatat acest lucru şi ne-a încurajat să mergem pe această direcţie", a afirmat Radu Berceanu.

El a spus că va trimite "toate aceste lucruri" şi Comisiei Europene, pentru a primi un accept din partea CE şi a susţinut că reprezentanţii Executivului european prezenţi la Bucureşti l-au asigurat de sprijinul lor pentru toate aceste măsuri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
CFR Marfa,
FMI,
privatizare
/actualitate/berceanu-privatizarea-cfr-marfa-e-in-stadiul-decis-in-2009-fmi-ne-a-incurajat-in-aceasta-directie-6752296
6752296
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.