BenQ lansează camera foto GH650 cu zoom optic de 26x

Autor: Anca Barbulescu Postat la 28 ianuarie 2013 50 afişări

BenQ lansează pe piaţa românească camera foto bridge GH650 cu zoom optic puternic de 26x, efect de imagini în oglindă, filmare HD, filtru MagiQ pentru fotografii spectaculoase şi diverse funcţii creative de fotografiere.

Zoom-ul optic de 26x oferă posibilităţi nelimitate de fotografiere. Cu GH650, imaginile surprinse conţin detalii greu de surprins cu ochiul liber. Zoom-ul optic de 26x dă fotografului posibilitatea de a face poze chiar şi de la mare distanţă, punând astfel în valoare senzorul CCD de 16 Megapixeli.

Ecranul LCD mare, de 3" (7,6 cm) şi rezoluţie de 460.000 pixeli permite vizualizarea în condiţii foarte bune a cadrelor, în timp ce obiectivul cu deshidere mică f/22.3, permite o profunzime de câmp clară, făcând astfel ca toate obiectele din cadru să poată fi vizibile. Noua cameră foto BenQ oferă deasemenea posibilitatea de a realiza fotografii Macro clare, obiectelor aflate la o distanţă de doar 1 cm.

BenQ integrează de asemenea funcţiile Auto Potrait, Love Portrait, HDR, LOMO, Fisheye effect,Toy mode sau Color Filters Effect.

Camera foto BenQ GH650 este disponibilă pe piaţa locală din luna ianuarie, la distribuitorii locali Darer, IT Direct, MGT şi Network One Distribution, la un preţ recomandat de raft de 649 RON.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BenQ,
camera foto GH650,
zoom optic
/actualitate/benq-lanseaza-camera-foto-gh650-cu-zoom-optic-de-26x-10526442
10526442
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.