BCR taie dobânda la creditul de nevoi personale

Postat la 16 iulie 2012 43 afişări

Banca Comercială Romană a redus, începând de săptămâna trecută, dobânda la creditele nou acordate de nevoi personale cu până la 2%.

"Dobânzile la creditele de nevoi personale în lei nou acordate încep de la 13,5%, iar dobânda este fixă pe toată perioadă de creditare pentru creditele în lei", a declarat Andrew Gerber, director executiv Direcţiei de Management al Produselor de Retail din BCR.

Clienţii care îşi refinanţează la BCR creditele de la alte bănci sau încasează salariul într-un cont curent BCR beneficiază şi de o reducere cu 100% a comisionului de analiză a dosarului de credit.

De exemplu, pentru un client care încasează salariul prin BCR, pentru un credit de nevoi personale în valoare totală de 15.000 lei acordat pe o perioadă de 5 ani, rată lunară este de 353 lei (DAE = 15,55%).

Asigurarea de viaţă este oferită gratuit. Opţional, contra cost, clienţii pot beneficia de asigurare de şomaj care presupune ca, în cazul în care clientul intră în şomaj, banca plăteşte până la 24 de rate lunare.

Pentru credit se cer trei acte, respectiv fişă fiscală aferentă anului precedent, adeverinţă de salariu / extras de cont curent sau card BCR, o factură de utilităţi recentă.

BCR este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală, precum şi societăţile de profil de leasing, management al activelor, pensii private, bancă de locuinţe şi servicii bancare prin telefonul mobil. BCR are o reţea de de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor şi 643 de unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori.

Grupul BCR a consemnat în primul trimestru o pierdere netă de 307,8 milioane de lei (70,8 milioane de euro), conform standardelor contabile internaţionale, faţă de un profit net de 76,1 milioane de lei (18,1 milioane de euro) în aceeaşi perioadă din 2011, ca efect al necesităţilor sporite de provizionare. Grupul BCR şi-a menţinut poziţia de lider în sistemul bancar, cu o cotă de piaţă de circa 20,8% după active, cu o valoare a activelor de 75.519,7 milioane de lei (17.234,1 milioane de euro).

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bcr-taie-dobanda-la-creditul-de-nevoi-personale-9868683
9868683
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.