Baumax deschide al 14 magazin

Autor: Ioana Mihai Postat la 22 martie 2011 39 afişări

Baumax Romania deschide al 14 magazin de pe piata romaneasca, in Bucuresti, unde retaua mai avea deja un spatiu, in complexul Sun Plaza. Noul Baumax are o suprafata comerciala de 15.000 mp, 30.000 de produse in oferta si 120 de angajati.

Baumax a intrat pe piata romaneasca in urma cu patru ani iar anul trecut a inregistrat o cifra de afaceri de 145 de milioane de euro, in crestere cu 23% fata de 2009. Anul trecut, comerciantul a deschis patru spatii, in conditiile in care principaliii sai concurenti din domeniul do-it-yourself au preferat o politica mai precauta. Exceptie face Dedeman, afacere dezvoltata de bacauanul Dragos Paval, care a fost anul trecut unul dintre cei mai agresivi investitori si a preluat pozitia de lider in piata de profil, ca vanzari, conform estimarilor oficialilor Dedeman.

In segmentul DIY activeaza Dedeman, Praktiker, Bricostore, Baumax, Hornbach, Obi, Ambient.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Baumax,
magazin,
deschidere
/actualitate/baumax-deschide-al-14-magazin-8086539
8086539
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.