Bashar al-Assad: Conflictul din Siria este alimentat din străinătate, cu ajutorul "teroriştilor" - VIDEO

Postat la 06 ianuarie 2013 12 afişări

Conflictul din Siria este alimentat şi organizat de forţe străine, cu ajutorul "teroriştilor" care colaborează cu reţeaua Al-Qaida, afirmă preşedintele sirian, Bashar al-Assad, în primul discurs televizat din ultimele trei luni.

"Asistăm la un conflict între naţiunea siriană şi inamicii săi, între poporul sirian şi criminali", a declarat liderul sirian, denunţând presupuse "tentative de divizare a Siriei".

"Siria nu va depăşi criza actuală fără o mobilizare deplină la nivel naţional", a continuat Bashar al-Assad.

Siria va continua să combată "terorismul" şi, în acelaşi timp, să caute o soluţie politică pentru reconciliere, afirmă preşedintele Bashar al-Assad, citat de CNN.

"Ne-am întâlnit astăzi, iar suferinţa este copleşitoare pe teritoriul sirian. Nu există niciun motiv de bucurie în contextul în care nu avem securitate şi stabilitate pe străzile oraşelor noastre. Este naţiunea noastră, a tuturor, trebuie să o apărăm", a spus al-Assad.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Bashar al-Assad,
Siria,
terorişti
/actualitate/bashar-al-assad-conflictul-din-siria-este-alimentat-din-strainatate-cu-ajutorul-teroristilor-video-10432678
10432678
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.