Băsescu: Ultima frământare lui Dragnea şi a şoferului lui Voicu a devenit rezerva de aur a României

Postat la 28 februarie 2019 269 afişări

Fostul preşedinte Traian Băsescu, senator PMP, a afirmat joi că ”ultima frământare lui Dragnea şi a şoferului lui Voicu (senatorul Şerban Nicolae) a devenit rezerva de aur a României” pentru că ştiu că regimurile dictatioriale sunt sancţionate prin blocarea resurselor financiare ale statului.

Băsescu: Ultima frământare lui Dragnea şi a şoferului lui Voicu a devenit rezerva de aur a României

”Oare se pregăteşte instalarea unei dictaturi? Ultima frământare lui Dragnea şi a şoferului lui Voicu (senatorul Şerban Nicolae) a devenit rezerva de aur a României, adică aducerea în ţară a celor 60 de tone de aur depozitate în banca Angliei cu scopul de a fi „văzute” de toată lumea, ca un element de credibilitate a ţării. Nu cred că este atât de prost informat, încât să nu ştie că pentru investitori şi băncile care ne împrumută, expunerea rezervei de aur şi a rezervelor valutare este esenţială pentru credibilitatea României”, a scris pe Facebook Traian Băsescu.

 

El prezintă şi o posibilă explicaţie pentru care Dragnea şi Nicolae au propus un proiect de lege pentru repatrierea rezervei de aur.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aur,
dragnea,
rezerve,
traian basescu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.