Se deschide târgul educaţional World Education Fair. Care sunt noutăţile

Autor: Andra Stroe Postat la 28 februarie 2019 89 afişări

Pe 2 şi 3 martie va avea loc în Capitală debutul din acest an al târgului de educaţie World Education Fair. La ediţia din această primăvară British Council devine partener oficial, implicat în organizarea şi comunicarea cu universităţile din Marea Britanie.

Se deschide târgul educaţional World Education Fair. Care sunt noutăţile

UK rămâne cea mai populară destinaţie de studiu, iar numărul românilor care au plecat anul trecut la studii în Marea Britanie a crescut cu 10% faţă de anul academic anterior, de la 2.540 în 2017-2018, la 2.800 în 2018-2019. 

Destinaţia de studiu cu cea mai mare creştere în ultimul an este Olanda, date fiind condiţiile din ce în ce mai favorabile implementate de universităţile din această ţară, fiind pe locul 2 în topul preferinţelor clienţilor IntegralEdu. Alte destinaţii preferate de tinerii români, pentru toate nivelurile de învăţământ sunt: ţările nordice, Elveţia, Franţa, Germania, Austria, SUA şi Canada. Pe toate destinaţiile de studiu internaţionale creşterea medie a numărului de tineri care accesează aceste programe prin IntegralEdu este de 20% faţă de 2017. 

Marea Britanie rămâne în topul destinaţiilor şi pentru edutabere în străinătate. Anul acesta, IntegralEdu a înregistrat o creştere de 65% pentru edutaberele din Marea Britanie, comparativ cu încrieriile efectuate până la aceeaşi perioadă a anului trecut. Următoarele destinaţii preferate de familiile din România sunt: Germania, Franţa, Elveţia, Portugalia, Spania. Din acest an, în portofoliul de edutabere s-a configurat o nouă destinaţie în Dubai, organizată de Emirates Academy, specializată în domeniul ospitalităţii. 

Costurile pentru edutabere variază în funcţie de tipul de tabără, program, locaţie, activităţi, pornind de la 700 euro pentru două săptămâni în Bulgaria, 1150 lire sterline în Marea Britanie, ajungând şi până la 6000 franci elveţieni, tot pentru două săptămâni, în Elveţia.

La WEF Bucureşti vor participa peste 70 instituţii de învăţământ din ţări precum: Marea Britanie, Olanda, Austria, Germania, Danemarca, Elvetia, Spania, Grecia, Luxemburg, Cipru, Polonia, SUA, care îşi vor prezenta mii de oferte educaţionale tinerilor români şi familiilor acestora. După Bucureşti, universităţile, liceele şi centrele de cursuri şi de EduTabere vor porni prin ţară în săptămâna 4-10 martie şi vor opri la Iaşi (4 martie) şi Timişoara (6 martie). Evenimentul de la Bucureşti va avea loc la hotel Radisson Blu, cel din Iaşi la hotel Internaţional, iar în Timişoara la hotel Timişoara.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marea britanie,
targ,
educatie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.