Acuzaţie adusă lui Liviu Dragnea şi Şerban Nicolae pentru proiectul privind rezervele de aur: A fost scris de propaganda rusă

Postat la 28 februarie 2019 111 afişări

Liderul deputaţilor PNL Raluca Turcan a declarat, joi, la Parlament, că proiectul lui Liviu Dragnea şi Şerban Nicolae privind repatrierea a peste 90% din aurul depozitat de România în străinătate a fost scris de propaganda rusă şi este o iniţativă neconstituţională.

Acuzaţie adusă lui Liviu Dragnea şi Şerban Nicolae pentru proiectul privind rezervele de aur: A fost scris de propaganda rusă

„Un proiect neconstituţional, care încalcă prevederile Tratatului de funţionare a UE. Ne-a scos Dragnea din UE şi noi nu ştim! Proiectul lui Liviu Dragnea şi Şerban Nicolae a fost scris de propaganda rusă. Retragerea rezervei internaţionale de aur de la Londra a fost anunţată de plublicaţiile ruseşti încă din noiembrie anul trecut. Modelul recomandat de ruşi pentru Maduro a fost preluat şi de propaganda lui Dragnea. Iată două titluri: în noiembrie 2018, Banca Angliei refuză să întoarcă rezerva de aur a Venezuelei; ianurie 2019 – Civilizaţii de bandiţi – SUA şi Marea Britanie fură aurul altor ţări”, a declarat Raluca Turcan, joi, la Parlament.

 

De altfel, aceasta îi cere preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, să spună dacă duce rezerva de aur direct la Moscova.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dragnea,
aur,
proiect,
propaganda

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.