Basescu: Situatia din Romania aparent este buna

Postat la 02 decembrie 2010 15 afişări

Presedintele Traian Basescu i-a spus, miercuri, vicepremierului britanic Nick Clegg, in timpul unei intalniri bilaterale, ca situatia din Romania "aparent este buna", dar ca trebuie finalizat procesul de reechilibrare a bugetului, in contextul masurilor anticriza.

Seful statului a avut, miercuri, o intrevedere bilaterala cu vicepremierul britanic, in marja Summit-ului OSCE din Kazahstan, context in care Clegg s-a interesat de situatia din Romania.

"Aparent este buna. Trebuie sa echilibram bugetul. (...) Intregul sistem trebuie schimbat", a explicat Traian Basescu, la inceputul intrevederii bilaterale cu Nick Clegg.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Traian Basescu,
Nick Clegg,
Rmania
/actualitate/basescu-situatia-din-romania-aparent-este-buna-7772515
7772515
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.