Basescu participa la funeraliile lui Kaczynski, deplasarea se face cu elicopterul si masina

Postat la 17 aprilie 2010 11 afişări

Presedintele Traian Basescu va participa, duminica, la Cracovia, la funeraliile presedintelui Republicii Polone, Lech Kaczyñski, si ale sotiei acestuia, Maria Kaczyñska, deplasarea urmand sa se efectueze cu elicopterul, pana la Oradea, iar apoi cu masina.

"Ceremonia funerara va debuta cu o slujba comemorativa pentru cuplul prezidential polonez, oficiata la Biserica Sfanta Maria din Cracovia, si se va incheia la Castelul Wawel. Presedintele Traian Basescu va pleca in cursul zilei de astazi, 17 aprilie a.c., in jurul orei 14.15, spre Cracovia. Deplasarea se va efectua cu elicopetrul pana la Oradea, de unde seful statului va continua drumul cu masina pe traseul Ungaria - Slovacia - Polonia", se arata intr-un comunicat al Presedintiei.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/basescu-participa-la-funeraliile-lui-kaczynski-deplasarea-se-face-cu-elicopterul-si-masina-5925315
5925315
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.