Basescu: Inainte de a discuta despre subfinantarea sanatatii, trebuie discutat despre stoparea risipei

Postat la 19 august 2010 12 afişări

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la Iasi, ca, inainte de a discuta despre subfinantarea sistemului sanitar, trebuie discutat despre stoparea risipei din sistem, care in 2001 avea o finantare de un miliard de euro, iar in prezent aceasta este de peste patru miliarde de euro.

"Veti vedea in aceste zile, probabil, daca n-ati vazut inca, ca prima optiune a tuturor (pentru dezastrul de la Giulesti - n.r.), ideea de subfinantare, si eu nu sustin ca sistemul sanitar romanesc este suficient finantat, dar, inainte de a discuta de subfinantare, trebuie sa discutam despre stoparea risipei din sistemul sanitar, un sistem care in 2001 avea o finantare de un miliard de euro pe an, iar astazi are o finantare de peste patru miliarde de europe an", a sustinut Traian Basescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Basescu,
medicina,
sistemul sanitar,
/actualitate/basescu-inainte-de-a-discuta-despre-subfinantarea-sanatatii-trebuie-discutat-despre-stoparea-risipei-6963950
6963950
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.