Basescu, despre mita de 1 milion de euro de la MAI: „Nu pune o eticheta frumoasa nici pe minister, nici pe Fatuloiu”

Postat la 23 noiembrie 2010 46 afişări

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, la B1 TV, ca scandalul mitei de la Ministerul de Interne afecteaza atat ministerul, cat si pe chestorul Dan Fatuloiu.

"Intamplarea nu pune o eticheta frumoasa nici pe Ministerul de Interne, nici pe Fatuloiu", a spus Basescu. El crede ca "e de discutat" daca acest scandal poate fi o dovada ca autoritatile romane "au capacitatea de a depista mita" sau poate fi interpretat "negativ". Intrebat daca este de acord cu modul in care a actionat Fatuloiu, Basescu a raspuns: "Exclus".

Presedintele i-a dat dreptate lui Vasile Blaga, care spuse, intr-un interviu pentru gandul, ca nu a primit informari despre clanurile din Neamt pentru ca, in 2009, a fost ministru de Interne doar doua saptamani: "Blaga are dreptate dintr-un punct de vedere. Nu era ministru in aprilie 2009, cand s-a primit ultima informare. El a fost ministru in 2010".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Politie,
scandal,
mita,
declaratii,
arestare,
MAI,
Fatuloiu,
Basescu
/actualitate/basescu-despre-mita-de-1-milion-de-euro-de-la-mai-nu-pune-o-eticheta-frumoasa-nici-pe-minister-nici-pe-fatuloiu-7740038
7740038
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.