Băsescu, despre incidentul în care a fost implicat ministrul Daniel Barbu: Nu trebuie tolerat

Postat la 18 octombrie 2013 85 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, referitor la incidentul în care a fost implicat joi seară ministrul Culturii, Daniel Barbu, că "nu trebuie tolerat", menţionând că blocarea maşinii oricărui cetăţean este împotriva legii.

Băsescu, despre incidentul în care a fost implicat ministrul Daniel Barbu: Nu trebuie tolerat

 "Blocarea maşinii oricărui cetăţean este împotriva legii, deci şi ministrul se încadrează tot aici, nu pentru că-i ministru nu trebuie -i spargi luneta sau să-i blochezi maşina", a spus şeful statului, într-o emisiune difuzată de B1 TV.

Nouă persoane au fost identificate în urma incidentului de joi seară, din Centrul Istoric, în care opozanţi ai proiectului minier de la Roşia Montană au spart luneta maşinii ministrului Daniel Barbu, două dintre acestea au fost audiate, iar celelalte şapte vor fi citate să dea declaraţii.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Emilia Mihai, a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, că bărbatul care a spart luneta maşinii în care se afla ministrul Culturii şi o altă persoană au fost audiaţi la Secţia 10 Poliţie încă de joi seară, aceştia fiind găsiţi de poliţişti în zona în care s-a produs incidentul. De asemenea, joi seară a fost audiat şi şoferul ministrului Culturii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/basescu-despre-incidentul-in-care-a-fost-implicat-ministrul-daniel-barbu-nu-trebuie-tolerat-11534559
11534559
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.