Basescu, despre Andreea Marin: N-as spune ca tu imbatranesti si asta pare a fi si meritul lui Stefan

Postat la 28 noiembrie 2010 62 afişări

Presedintele Traian Basescu, aflat, sambata, la gala premiilor TVR International, a complimentat-o pe Andreea Marin, gazda evenimentului, spunandu-i ca nu pare ca imbatraneste si ca acest lucru pare a fi si meritul sotului ei, Stefan Banica, potrivit imaginilor difuzate de televiziunea publica.

Invitat pe scena pentru a-i face un laudatio jurnalistului si editorialistului moldovean Vitalie Ciobanu, care a primit premiul de excelenta in jurnalism, Traian Basescu i-a spus Andreei Marin: "Pana sa-i fac un laudatio lui Vitalie Ciobanu ti-as face tie unul, arati superb.""Multumesc tare mult, invat sa imbatranesc frumos, asa se spune, nu?", a replicat Andreea Marin."N-as spune ca tu imbatranesti si asta pare a fi si meritul lui Stefan", a spus presedintele Basescu, referindu-se la muzicianul si actorul Stefan Banica, sotul Andreei Marin.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Basescu,
Andreea Marin,
imbatranesti,
Stefan
/actualitate/basescu-despre-andreea-marin-n-as-spune-ca-tu-imbatranesti-si-asta-pare-a-fi-si-meritul-lui-stefan-7758607
7758607
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.