Băsescu: Acordul de uniune fiscală nu influenţează românii nici în minus, nici în plus

Postat la 12 decembrie 2011 13 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la Cotroceni, că acordul de uniune fiscală stabilit la Bruxelles nu îi afectează financiar pe români, neavând influenţă nici în bine, nici în rău.

Preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat dacă poate garanta că pensiile şi salariile bugetarilor nu vor fi diminuate în 2012, el refuzând să răspundă. Întrebat cum îi va afecta pe români faptul că România şi-a luat angajamentul de a adera la acordul de uniune fiscală, care impune o disciplină bugetară drastică, Băsescu a răspuns: "Cred că nu îi va afecta în niciun fel. Nici în minus, nici în plus. Dar îi va garanta fiecărui român că va trăi într-o Uniune Europeană sănătoasă financiar, care nu va mai trece prin astfel de crize. (...) Cred că este bine pentru români să ştie că România face parte din acest acord".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
basescu,
uniune fiscala,
efecte,
acord
/actualitate/basescu-acordul-de-uniune-fiscala-nu-influenteaza-romanii-nici-in-minus-nici-in-plus-9050987
9050987
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.