Baroul Dolj i-a suspendat Alinei Bica dreptul a profesa în avocatură/ Fosta şefă DIICOT contestă decizia

Postat la 09 decembrie 2016 46 afişări

Fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, condamnată la patru ani de închisoare, a fost supendată din funcţia de avocat, în urma unei decizii luate de Consiliul Baroului Dolj, transmite corespondentul MEDIAFAX. Prezentă la instanţă pentru un nou termen în unul dintre dosarele în care este judecată, Alina Bica a precizat că va contesta decizia Consiliului Baroului Dolj.

Baroul Dolj i-a suspendat Alinei Bica dreptul a profesa în avocatură/ Fosta şefă DIICOT contestă decizia

Fostul procuror şef al DIICOT susţine că legea nu impunea să se ia o astfel de măsură, precizând că este singurul avocat suspendat din barou ca urmare a unei decizii care nu este definitivă. Alina Bica a precizat că va contesta hotărârea colegilor săi avocaţi.

Declaraţiile au fost făcute la sediul Curţii Militare de Apel, acolo unde s-a judecat vineri un nou termen din dosarul în care fosta şefă a DIICOT este acuzată de luare de mită iar fostul preşedinte al ANAF, Şerban Pop, de complicitate la această infracţiune. Alături de cei doi este judecat şi omul de afaceri Horia Simu, cel pe care Bica şi Pop l-ar fi favorizat.

Cititi mai multe pe www.meidafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.