Uber pentru haine. Aţi fi dispuşi să spălaţi hainele străinilor ?

Postat la 09 decembrie 2016 330 afişări

Uber pentru haine. Aţi fi dispuşi să spălaţi hainele străinilor ?

“Uber pentru haine” ar putea fi cel mai nou proiect ce poarta semnatura Electrolux, care va incuraja oamenii sa isi foloseasca propriile masini de spalat sau uscatoare de rufe, pentru a ajuta alti oameni sa isi curate si ingrijeasca hainele.

Prin acest proiect oamenii ar avea posibilitatea de a inchiria masina de spalat rufe de la un vecin sau un prieten, economisind astfel bani, timp si spatiu, se arată într-un comunicat emis de Electrolux.

“Avem in vedere cateva idei interesante pe care le testam, cum ar fi aceea de a crea un serviciu Uber pentru haine, prin care oamenii sa isi puna la dispozitie timpul nefolosit de masina de spalat, contra cost. Momentan insa, exista inca nenumarate probleme de logistica, precum ce s-ar intampla daca hainele s-ar decolora, insa suntem deschisi la aceasta experienta.” a declarat Jonas Samuelson, directorul executiv Electrolux, pentru publicatia Financial Times.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
haine,
masini,
oameni,
masina,
proiect

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.