LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Profi a inaugurat săptămâna aceasta încă 5 magazine

Autor: Georgiana Călin Postat la 08 decembrie 2016 223 afişări

Profi a inaugurat săptămâna aceasta încă 5 magazine

Profi  a inaugurat săptămâna aceasta încă cinci magazine la Pucioasa, Poiana Mare, Daneţi, Liteni şi Voineşti, reţeaua numărând acum 493 de unităţi.

Două noi localităţi din judeţul Dolj -  Poiana Mare şi Daneţi-  fac parte din reţeaua ProfiI.  Magazinul din Poiana Mare, situat pe strada M. Kogalniceanu, nr.6-8, este operat în format Standard. Acesta dispune de o suprafaţă totală de 540 m2, din care sala de vânzări este de 410 m2.  Magazinul din Daneţi, în format Loco, se află pe strada Principală, nr. 212, si are 371 m2, suprafaţa de vânzări ocupând 192 m2

Tot în format Loco funcţionează şi unitatea din Liteni, judeţul Suceava. Situat pe str. I. V. Liteanu, nr. 3, magazinul se întinde pe o suprafaţă totală de 366 m2, sala de vânzări măsurând 220 m2. Cu o suprafaţă totală de 375 m2, din care sala de vânzări este de 240 m2, magazinul din Voineşti, judeţul Dâmboviţa, funcţionează pe str. Principală, nr.122, în format Loco.

De ieri, locuitorii din Pucioasa, judeţul Dâmboviţa, se bucură de magazinul deschis pe strada Republicii, nr. 111. Magazinul se află în format Standard şi are o suprafaţă totală de 730 m2, din care suprafaţa de vânzări măsoară 480 m2.

Prezentă în 253 de localităţi,  cu aproape 11.000 de angajaţi, Profi este reţeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.